x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie A apărut creditul pentru studii postuniversitare. Vezi ce bancă îl acordă şi câţi bani poţi lua cu împrumut

A apărut creditul pentru studii postuniversitare. Vezi ce bancă îl acordă şi câţi bani poţi lua cu împrumut

18 Apr 2012   •   11:49
A apărut creditul pentru studii postuniversitare. Vezi ce bancă îl acordă şi câţi bani poţi lua cu împrumut

Un doctorat, un MBA sau o alta forma de studii de perfectionare ulterioare absolvirii unei facultati nu mai sunt la indemana oricui. Nu ajunge sa fii un student dotat si silitor, trebuie sa ai si bani seriosi de investit in educatie. Ceea ce inseamna fie familie instarita, fie un job platit regeste. Sau, mai nou, un credit pentru studii postuniversitare.

CEC ofera pana la la 65.000 de lei imprumut, pe o perioada de maximum 7 ani, persoanelor fizice, absolventi ai unei forme de invatamant superior, in vederea achitarii taxelor pentru studii postuniversitare: MBA, studii de perfectionare, recalificare, doctorat, a doua facultate etc.

Dobanda la acest credit este mai avantajoasa decat in cazul creditelor de nevoi personale – 8,53%, variabila (ROBOR 3M + 4 p.p.). Comisionul de analiza dosar este 100 lei, cel de administrare 0,3%, aplicabil lunar la soldul curent al creditului, iar comisionul unic pentru servicii prestate la cererea clientilor - 100 lei.

Conform presedintelui CEC, Radu Ghetea, creditul poate fi utilizat si pentru finantarea studiilor postuniversitare din strainatate.

×
Subiecte în articol: credit studii postuniversitar