x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Abonamente auto cu plata lunară

Abonamente auto cu plata lunară

14 Dec 2022   •   13:13
Abonamente auto cu plata lunară

Deții o companie și ești în căutarea unor servicii avantajoase de închiriere auto? Noi avem soluția pentru tine și îți vom oferi toate informațiile necesare, pentru a te bucura de un parteneriat cât mai benefic pentru afacerea ta.

Află acum care sunt avantajele unui abonament lunar auto și de ce serviciile Minilease.ro sunt cele care ți se potrivesc cel mai bine.

Costuri Lunare Fixe și Fără Plăți Adiționale

Fiind antreprenor, cu siguranță te-ai lovit de nevoia de a dispune de o mașină sau mai multe pentru a te deplasa în diverse locații. Mai mult, atunci când oscilezi cu privire la astfel de servicii, ai nevoie de câteva informații edificatoare, pentru a lua o decizie cât mai eficientă.

Serviciile Minilease te vor convinge, datorită multiplelor beneficii, atât la nivel operațional, cât și cu o  varietate de automobile disponibile în flota lor auto. Printre principalele griji, de regulă, este plata pe care va trebui s-o faci și diverse alte elemente care pot părea impredictibile. Din fericire, costul pentru abonamente auto cu plată lunară de la Minilease este unul fix, așa că vei putea elimina acest factor de stres.

Îți vei putea planifica din timp costurile, fără elemente imprevizibile, pentru că echipa îți pune la dispoziție și altă serie de avantaje fără costuri suplimentare.

Gamă Variată de Automobile Disponibile

Pentru multe persoane interesate de aceste servicii de închiriere, flota auto cât mai variată influențează considerabil decizia. La Minilease poți opta pentru o serie generoasă de mașini, fiecare răspunzând la tipuri diferite de noi.

Poți alege mașini electrice, de familie, mari sau mici, pentru drumuri lungi sau cele prin oraș.  Indiferent de tipul de mașină, costurile și beneficiile sunt aceleași. În plus, avem o veste bună! Ai posibilitatea de schimba modelul mașinii în mod gratuit, fără costuri suplimentare și alte plăți.

Riscuri Minime și Beneficii incluse

Minilease reinventează serviciile de închiriere auto, prin leasing operational auto – un abonament cu rată lunară fixă și eliminarea angajamentelor neavantajoase, pe termen lung. Poți tăia și aceste limite de pe lista ta, pentru că echipa s-a gândit la toate.

Mai mult, în privința riscurilor pe care le poți lua în calcul în decizia ta, nici aceasta nu este o problemă. Nu ești nevoit să faci o investiție majoră, ci dimpotrivă, beneficiezi de un contract cât se poate de transparent.

Abonamentul lunar include alte avantaje, precum sunt cele legate de asigurările mașinii (CASCO și RCA), rovinieta achitată, dotările pentru iarnă, consultanță în permanență și suportul pentru costurile care pot interveni la nivel de mentenanță. Un alt aspect pe care îl poți lua în calcul este că Minilease îți oferă libertatea de a nu plăti garanții sau alte plăți în avans.

Închiriază și tu o mașină cu abonament lunar la costuri avantajoase de la Minilease.ro!

 

 

×