x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Anunț angajare Primăria Pitești

Anunț angajare Primăria Pitești

21 Iul 2022   •   10:48
Anunț angajare Primăria Pitești

Primăria Municipiului Piteşti organizează, în data de 23.08.2022, ora 10:00, la sediul său din strada Victoriei nr. 24, concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de conducere vacante, cu durată normală a timpului de muncă, de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână, de Arhitect Șef.

Condițiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care participă la concurs sunt:

- studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă de arhitect diplomat sau urbanist diplomat, arhitect sau urbanist absolvent cu licenţă şi master ori studii postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului;

- să aibă vechime în specialitatea studiilor minim 7 ani;

- să aibă competențe de utilizare a calculatorului, nivel bază, dovedite cu documente din care să rezulte deținerea acestor competențe.

          Condițiile generale pentru participarea la concurs sunt cele prevăzute de art.465 alin. (1) din Codul Administrativ, cu excepția condiției de evaluare psihologică prevăzută la lit. "e".

Probele de concurs se vor desfășura la sediul Primăriei Municipiului Pitești din  str. Victoriei nr. 24, după cum urmează:

  • 23.08.2022, ora 1000 – proba  scrisă
  •  interviul – în maxim 5 zile lucrătoare de la data probei scrise.

Bibliografia, tematica, actele necesare pentru participarea la concurs și atribuțiile stabilite în fișa postului precum şi alte date necesare desfăşurării concursului  se pot obține de pe  site-ul instituției: www.primariapitesti.ro la secțiunea Anunțuri sau de la Primăria Municipiului Piteşti, str. Victoriei nr. 24, intrarea „D” Compartimentul Relații Publice.

Persoana de contact: Albu Alina-Elena, consilier; Telefon: 0372481819, fax: 0248212166; e-mail: primaria@primariapitesti.ro.

Perioada de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 21.07.2022-09.08.2022.

 

 

           

×