x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie ASF a aprobat oferta de răscumpărare a Fondului Proprietatea de 1,2 miliarde acţiuni

ASF a aprobat oferta de răscumpărare a Fondului Proprietatea de 1,2 miliarde acţiuni

11 Ian 2018   •   09:49
ASF a aprobat oferta de răscumpărare a Fondului Proprietatea de 1,2 miliarde acţiuni

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat oferta publică de cumpărare în legătură cu cel de-al nouălea program de răscumpărare al Fondului Proprietatea, potrivit unei informări a FP, publicată pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

 

'Franklin Templeton Investment Management Ltd. United Kingdom, sucursala Bucureşti, în calitatea sa de Administrator de Investiţii al Fondul Proprietatea, doreşte să informeze acţionarii că Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat în data de 10 ianuarie 2018 solicitarea Fondului pentru iniţierea unei oferte publice de cumpărare în legătură cu cel de-al nouălea program de răscumpărare', se arată în document.

Valoarea ofertei este de până la 1,2 miliarde acţiuni sub formă de acţiuni şi/sau certificate globale de depozit având la bază acţiuni.

Preţul de cumpărare este de 0,935 lei per acţiune, respectiv valoarea în dolari echivalentă cu 46,75 lei per GDR, iar perioada de subscriere este 18 ianuarie - 23 februarie 2018. AGERPRES.

×