x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie ATENŢIE la ce cumpăraţi! Cum sunt PĂCĂLIŢI românii de MARILE MAGAZINE

ATENŢIE la ce cumpăraţi! Cum sunt PĂCĂLIŢI românii de MARILE MAGAZINE

20 Ian 2013   •   13:28
ATENŢIE la ce cumpăraţi! Cum sunt PĂCĂLIŢI românii de MARILE MAGAZINE
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images
Multe dintre reducerile practicate de comercianţi în această perioadă pot fi adevărate capcane. La Protecţia Consumatorilor s-au strâns deja zeci de plângeri de la clienţii care acuză că au fost înşelaţi în magazinele de îmbrăcăminte şi supermarketuri.

Laurenţiu îşi face cumpărăturile din acelaşi hypermarket, de ani de zile. La sfârşitul săptămânii trecute însă, după ce a terminat cumpărăturile, bărbatul a constatat că pe bon i-a fost trecut un produs alimentar în plus.

De la casa de marcat, bărbatul a fost direcţionat către biroul de recepţie clienţi. După ce i-au fost verificate produsele din coş şi i-au fost restiuiţi banii, bărbatul a cerut explicaţii.

Reprezentanţii magazinului au dat vina pe o eroare a sistemului şi au încercat să îl mituiască pe bărbat cu un cupon de cumpărături.

Potrivit realitatea.net, cazul bucureşteanului însă nu este unul singular, iar autorităţile sfătuiesc consumatorii ca în această perioadă de reduceri, să fie foarte atenţi atunci când ies la cumpărături. Să verifice etichetele produselor reduse, dar şi bonurile fiscale.




×
Subiecte în articol: cumparaturi romani pacaliti magazine