x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Auchan deschide 400 de magazine de proximitate în benzinăriile Petrom

Auchan deschide 400 de magazine de proximitate în benzinăriile Petrom

27 Aug 2020   •   11:01
Auchan deschide 400 de magazine de proximitate în benzinăriile Petrom

OMV Petrom şi Auchan au semnat un parteneriat pentru deschiderea a 400 de magazine de proximitate în benzinăriile companiei. Zona de magazin existentă în cadrul staţiei de distribuţie carburanţi va fi reamenajată şi propune clienţilor comerţul de proximitate MyAuchan.

Pe rafturi vor fi disponibile până la 2.500 de produse. Alimente, inclusiv produse proaspete, fructe şi legume, produse non-alimentare, precum cosmetice, detergenţi, produse pentru bebeluşi şi accesorii auto.

Staţiile Petrom vor intra într-un amplu proces de modernizare care, pe lângă amenajarea magazinelor MyAuchan, include şi lucrări exterioare în zona pompelor şi în cea a serviciilor adiacente, precum spălătoria de maşini, alimentarea cu GPL.

În cadrul a cinci staţii-pilot de distribuţie, se vor crea culoare rapide, pompe la care se poate achita direct, cu cardul sau cu telefonul mobil.

Cooperarea dintre OMV Petrom şi Auchan Retail România este un concept nou pentru piaţa autohtonă, care a început în 2017.

În luna februarie 2019, OMV Petrom şi Auchan Retail România au semnat un Memorandum de Înţelegere cu scopul de a analiza extinderea colaborării într-un parteneriat de lungă durată. Memorandumul a fost aprobat de Consiliului Concurenţei, în luna iulie 2019.

OMV Petrom şi Auchan Retail România aveau deschise 17 magazine de proximitate MyAuchan în staţiile de distribuţie marca Petrom, la sfârșitul anului trecut.

×
Subiecte în articol: omv petrom auchan myauchan