x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Bilete la preţ redus pentru îndrăgostiţi

Bilete la preţ redus pentru îndrăgostiţi

01 Feb 2010   •   00:00

Tarom a lnsat luna aceasta o ofertă pentru Ziua Îndrăgostiţilor, prin punerea în vânzare a unor bilete la preţul de 199 de euro, pentru două persoane, informează compania.

Oferta este valabilă în perioada 1 - 24 februarie, pe curse dus-întors, pe 25 de rute directe TAROM: Bucureşti - Amsterdam, Atena, Barcelona, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Salonic, Sofia, Valencia, Veneţia, Viena, Zurich, Cluj - Frankfurt, Madrid, Viena şi Sibiu - Munchen.

Biletele pot fi achiziţionate de la orice agenţie proprie TAROM.

Perioada minimă de şedere este de două zile, iar cea maximă de două săptămâni, cu plecarea în intervalul 10 februarie - 10 martie 2010.

'Şi anul acesta continuăm tradiţia TAROM cu o ofertă special gândită pentru luna îndrăgostiţilor. Oferta se adresează tuturor celor care vor să ofere un cadou special persoanei iubite. De aceea, noi îi invităm să viziteze Europa', a declarat Gabriela Bordea, director Marketing şi Vânzări TAROM.

În sezonul de iarnă 2009/2010, compania TAROM operează către 49 de destinaţii în Europa, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. Flota companiei TAROM este compusă din 26 de aeronave, de tip Boeing, Airbus şi ATR.


×
Subiecte în articol: redactie