x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Bucură-te de obiectivele turistice din Suceava cu avantajele închirierii auto

Bucură-te de obiectivele turistice din Suceava cu avantajele închirierii auto

13 Dec 2022   •   17:01
Bucură-te de obiectivele turistice din Suceava cu avantajele închirierii auto

Una dintre cele mai apreciate companii din domeniul închirierilor auto este prezentă inclusiv în aeroportul din Suceava. Astfel, daca urmează să ajungi în România și ai nevoie de o mașină, o poți închiria din aeroport, în doar 5 minute!

Suceava este un oraș ce merită cu adevărat vizitat. Cu o mașină închiriată, călătoria ta nu va fi doar memorabilă, ci și avantajoasă din punct de vedere financiar.

Compania de rent a car îți sta la dispozitie cu o gama variata de autoturisme, potrivite tuturor nevoilor tale: mașini de familie, de teren, moderne sau clasice.

Costuri Avantajoase și Obiective Turistice Nenumarate ?

Suceava este un oraș cu multiple obiective turistice, care merită vizitate odată ce ai ajuns în împrejurimi. Fie că vrei să vezi vechile mănăstiri, cetăți, Gura Humorului sau alte obiective, ai nevoie de o mașină care să îți asigure confort pentru drumurile lungi. Închirierile auto sunt cea mai bună soluție, pentru a te bucura de costuri mult mai avantajoase, pentru călătorii și mai ales de plăcerea șofatului.

Vrei să încerci o nouă mașina electrică, hibrid sau de lux? Acum este momentul să profiți de drumețiile de pe teritoriul Sucevei și să spui da noilor aventuri. Cu mașina potrivită nu va trebui să îți faci griji de problemele pe care le-ai putea întâmpina din cauza drumurilor neasfaltate.

Închiriază mașina dorită, fără plata garanției, chiar din aeroportul Suceava

Dacă vei apela la servicii de rent a car Suceava, vei beneficia de multe facilități pentru o experiență cât mai plăcută. De exemplu, WLC te ajută cu consultanță specializată, pe lângă o flotă auto modernă și generoasă.

Nu vei fi nevoit să îți faci griji cu privire la costuri adiționale sau livrările întârziate. Online, totul este mai simplu și mai rapid. Completezi formularul, alegi modelul de mașină dorit și o poți închiria din aeroport, în mai puțin de 5 minute. Prețurile accesibile, închirierea fără garanție și multe alte beneficii oferite de compania WLC, te vor ajuta să economisești considerabil din bugetul călătoriei.

CASCO si RCA pentru masinile inchiriate prin intermediul companiei WLC

Echipa de specialiști din cadrul companiei WLC îți vor prezenta mai multe opțiuni de mașini, pentru a putea selecta una potrivita pentru tipul tău de nevoi. În afară de această libertate de alegere, firma oferă avantaje operaționale precum: includerea politelor CASCO si RCA.

Ce înseamnă acest lucru? Dacă vei închiria o mașină pe termen lung, beneficiezi de acoperirea tuturor costurilor unor reparații eventuale. În plus, îți vei reduce majoritatea costurilor prin eliminarea mai multor variabile, precum este cumpărarea asigurării auto. Nu va trebui să fii stresat, ci doar să te bucuri de priveliștile oferite de județul Suceava.

Te-ai convins de avantajele închirierii unei mașini pentru drumurile lungi? Ce mai aștepți? Închiriază chiar acum, accesând inchiriere auto Suceava și alege o mașină potrivită pentru călătoriile tale.

 

 

×