x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ce alte servicii, integrate, îți poate oferi o agenție SEO?

Ce alte servicii, integrate, îți poate oferi o agenție SEO?

11 Aug 2022   •   16:40
Ce alte servicii, integrate, îți poate oferi o agenție SEO?

În era vitezei – atât la propriu, cât și la figurat –, în care lucrurile și rutina profesională de zi cu zi se desfășoară cu o rapiditate fulgerătoare, iar o conexiune cât mai bună la Internet a devenit aproape indispensabilă oricui, este foarte important să avem acces la servicii integrate în majoritatea domeniilor și cazurilor.

Astfel, fie că te afli la locul de muncă, în special, fie că activezi ca freelancer sau ai în derulare diverse proiecte personale ori task-uri / sarcini de îndeplinit, fie că pur și simplu vrei să investești în tine însuți – serviciile integrate pot fi cheia succesului, oferindu-ți șansa de a economisi timp prețios și... energie.

 

Spre exemplu, chiar și un abonament all inclusive de tip aplicație web din zona healthcare și/sau wellness îți poate fi de mare folos și îți poate eficientiza notabil atingerea obiectivelor propuse. Vorbind despre obiective și amintind de Internet, același lucru poate face și o agenție SEO cu servicii integrate pentru afacerea ta online / „digitalizată” (n.r. cu prezență și activitate atât în mediul fizic, cât și virtual).

 

O agentie SEO de top, ancorată în realitatea digitală și racordată permanent la trendurile Internetului și ale e-marketingului (în speță, ale e-commerce-ului), care se află, de asememea, într-o eră a transformărilor ce pot avea loc peste noapte, de la un an la altul ori de la un sezon la o altă perioadă redefinitorie pentru comportamentul de consum al internauților (n.r. a se vedea situația pandemiei COVID-19), îți poate pune la dispoziție mai mult decât „niște” servicii de optimizare a site-urilor pentru motoarele de căutare.

 

Desigur, o asemenea performanță și ofertă atotcuprinzătoare de servicii de promovare pe Internet a brandurilor, fie ele de talie mică, medie sau mare, locale, regionale, naționale sau internaționale, pot fi concretizate doar printr-o agenție SEO cu o îndelungată experiență și expertiză în strategii, tehnici și metode de marketing online.

 

De pildă, cea mai prolifică agenție SEO de la noi din țară, iAgency.ro, deși axată pe Search Engine Optimization, a înțeles demult că efortul unor astfel de servicii poate fi încununat cu adevărat de succes nu doar rezumându-se la ele însele ca modalitate de promovare digitală. Astfel, aceasta și-a adăugat în portofoliul de servicii și altele conexe, specifice e-marketingului în general și care, combinate cu SEO, pot da rezultate excepționale.

 

În definitiv, Ovidiu Joița, Founder & CEO al agenției SEO mai sus menționate, precizează faptul că este consultant de business online și un specialist în tehnicile de SEO și e-marketing. iAgency.ro a fost înființată în 2008 și nu s-a abătut niciodată de la această direcție, în care să ajungă să ofere clienților săi pachete / soluții complete din punct de vedere al promovării digitale, alături de SEO.

 

Mai mult decât atât, orice proces de optimizare necesită cunoștințe / etape interdisciplinare și, prin urmare, o echipă formată din diverși specialiști: tehnici; copywriteri, strategi, graficieni etc. Adică, servicii integrate, pe lângă optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare (proces în urma căruia Google va afișa oferta site-ului beneficiar pe prima pagină a rezultatelor sale, pentru cuvintele cheie targetate).

 

Așadar, promovarea pe rețelele de socializare (Social Media) sau campaniile de tip PPC (Pay Per Click) pot susține procesul SEO ori chiar pot fi intrinseci acestuia (așa cum este cazul serviciilor de Web Design și IT / Programare).

 

Pe Facebook, Instagram sau TikTok ai șansa de a construi relații importante cu clienții tăi sau de a descoperi și atrage potențiali clienți. Campaniile PPC te pot ajuta să beneficiezi de un boost de trafic rapid, în cazul în care te afli la început de drum (comparativ cu SEO, unde rezultatele consistente apar în timp, în medie în 6 luni). Nu în ultimul rând, un site cât mai user friendly, optimizat tehnic și vizual, crește factorul UX (User Experience), aspect ce nu trebuie omis sub nicio formă de o agenție SEO.

×