x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ce beau românii de 1 Decembrie. De unde își pot cumpără băuturile preferate cu prețuri de Black Friday până pe 30 noiembrie

Ce beau românii de 1 Decembrie. De unde își pot cumpără băuturile preferate cu prețuri de Black Friday până pe 30 noiembrie

28 Noi 2022   •   13:40
Ce beau românii de 1 Decembrie. De unde își pot cumpără băuturile preferate cu prețuri de Black Friday până pe 30 noiembrie

Pe lângă semnificația istorică, Ziua Națională are și conotație culinară specială pentru români, de 1 Decembrie, în meniul fiecăruia regăsindu-se la loc de cinste fasolea cu ciolan afumat și vinul sau țuica fiartă!

Îndrăgită din cele mai vechi timpuri pe meleagurile autohtone, ţuica nu lipseşte, de fapt, niciodată de pe mesele tradiționale ale românilor la ceas de sărbătoare, fiind servită atât fiartă, cât și ca atare, pentru a deschide pofta de mâncare.

Cei care vor să respecte tradiția de 1 Decembrie și să ciocnească un pahar cu băutura tradițională, fără să se gândească de două ori înainte, pot verifica oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice! Vor descoperi astfel că licoarea preferată are preț special până pe 30 noiembrie, când se încheie campania de Black Friday! Prețuri mici au în această perioadă și diversele sortimente de vin rose, pentru cei care nu concep să nu se delecteze cu cea mai veche şi îndrăgită băutură alcoolică, având în urmă o istorie de 7000 de ani.    

Raport excelent calitate-preț

Într-o perioadă în care românii se gândesc din ce în ce mai mult la bugetul personal, ofertele de Black Friday reprezintă o ocazie bună pentru a face economii de chiar și 50% la băuturile rafinate care vor însoți toate petrecerile mult așteptate de sfârșit de an. Peste 2000 de produse, cu prețuri mici își asteaptă degustătorii să le descopere savoarea, dar și reducerile, fie că este vorba despre băuturi tradiționale, vin de pe meleaguri autohtone sau îndepărtate, vodkă de cea mai bună calitate, rom aromat, gin nelipsit din cocktailuri savuroase, lichior delicios, whisky complex, tequila versatilă, coniac franțuzesc sau nelipsita șampanie de la evenimentele festive ori vinul spumant, între care se fac adesea confuzii. 

În acest sens, este bine de știut că denumirea „şampanie” nu poate fi purtată decât de vinurile produse în regiunea Champagne, Franţa, unde în prezent sunt cultivate cca 35000 de hectare de viță-de-vie, cu precădere soiurile Pinot Meunier, Pinot Noir şi Chardonnay şi unde a fost elaborată Metoda Champenoise. În afara Franței, sortimentele din această categorie se numesc „vinuri spumante”.

Toate aceste informații le știu cel mai bine experții celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România, care oferă lămuriri despre ce toate tipurile de băuturi alcoolice online, dar și față oricui le trage pragul magazinului situat în Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1. Pentru comenzile online, clienții beneficiază de posibilitate de retur în 45 de zile, pe lângă livrare rapidă și transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 199 de lei! Este o ocazie bună să descoperiți și coșuri cadou la mare căutare în perioade de sărbătoare! La mulți ani!

 

×