x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ce comisioane au mai inventat bancile. Taxă pentru „repararea IBAN” sau pentru depunerea de monedă

Ce comisioane au mai inventat bancile. Taxă pentru „repararea IBAN” sau pentru depunerea de monedă

de IncomeMagazine    |    20 Aug 2012   •   05:23
Ce comisioane au mai inventat bancile. Taxă pentru „repararea IBAN” sau pentru depunerea de monedă

Dupa un an si jumatate de la transarea disputelor generate de celebra OUG 50, reprezentantii Protectiei Consumatorilor spun ca reclamatiile clientilor cu privire la taxele si comisioanele percepute de banci au scazut, in medie, la o treime. Cu toate acestea, printre zecile de speze administrative, operationale sau functionale publicate pe internet sau afisate in sucursale, bancile tot mai strecoara una-doua taxe ciudate.
Chiar daca nu mai sunt luate cu asalt precum in urma cu doi ani, sucursalele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor continua totusi sa primeasca plangeri din partea clientilor bancari, nemultumiti de taxele sau comisioane pe care le au de platit.

Cele mai frecvente reclamatii au avut ca obiect, bineinteles, spezele cele mai uzuale: de administrare a creditului sau a contului, de acordare a cardului, de analiza a dosarului, de risc, cel lunar de rezerva, de rambursare anticipata, taxa pentru retragere de numerar ori cea pentru tranzactiile in valuta.

Citeste mai mult despre comisioanele inventate de banci

Citeste si

Interese imobiliare de 1 MILIARD de euro au ras un aeroport de pe harta Bucurestiului. De ce a fost inchis de fapt Baneasa

Topul celor mai bune orase in care sa traiesti

Cum poti cumpara o insula cu banii pe o garsoniera din Bucuresti

Cele mai sigure limuzine? Surpinzator, nu sunt cele germane

Topul celor mai "nefericite" joburi


×
Subiecte în articol: comisioane bancare reparare iban