x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cele mai bune dobânzi pentru economiile în euro

Cele mai bune dobânzi pentru economiile în euro

de IncomeMagazine    |    11 Dec 2012   •   09:44
Cele mai bune dobânzi pentru economiile în euro
Sursa foto: Timi Slicaru

Aproape fiecare dintre cei care dispun de sume de bani suplimentare încearcă să le investească cât mai profitabil. Pentru românii care aleg economisirea bancară, depozitele cu o maturitate de 3 luni, constituite la ghişeul unităţilor bancare, pot fi o soluţie rezonabilă, atât ca nivel al dobânzii, cât şi ca frecvenţă a încasării acesteia pentru traversarea acestei perioade dificile. Iată, în continuare, topul celor mai ridicate dobânzi la economisirea în euro.

3,20% reprezintă rata de dobândă acordată de Credit Agricole pentru Depozitul la termen. Banca solicită o sumă maximă de 10.000 euro şi una minimă de 500 euro. Comisionul de eliberare numerar înainte/după scadenţă de 0,65% (minim 3 euro).


3,25% dobânda este acordată de Banca Transilvania la Depozitul Clasic. Instituţia solicită o sumă minimă de 250 euro şi percepe un comision de eliberare numerar înainte/după scadenţă de 0,50% (minim 1 euro). Retragerea în ziua scadenţei nu este gratuită, fiind comisonată cu 0,5%. La rândul său, Credit Europe Bank oferă această rată de dobândă pentru Depozitul la termen. Suma minimă este de 100 euro, iar comisionul de eliberare numerar înainte/după scadenţă este de 0,5% (minim 2 euro).


Citeste AICI care este cea mai buna dobanda pentru economiile in euro


Citeste si
Rusia a declarat un razboi "al carnii" Statelor Unite
LOCURI DE MUNCĂ. Fresenius şi Provident, printre angajatori
Unde trebuie să lucrezi ca să primeşti o majorare de salariu

Daca demisionezi, te alegi cu dosar penal. Ţara care a reintrodus sclavia
10 greşeli de evitat la schimbarea carierei

×
Subiecte în articol: euro depozit dobanda