x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cercetătorii și specialiștii sunt așteptați la primul târg de invenții și inovații din domeniul alimentar

Cercetătorii și specialiștii sunt așteptați la primul târg de invenții și inovații din domeniul alimentar

28 Oct 2020   •   17:04
Cercetătorii și specialiștii sunt așteptați la primul târg de invenții și inovații din domeniul alimentar

La sfârșitul lunii noiembrie va avea loc primul târg de invenții și inovații din domeniul alimentar din România, INOVALIMENT.

Evenimentul se va desfășura online, în perioada 23-27 noiembrie 2020, și este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Forumul Investitorilor Români și Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați. Participarea este GRATUITĂ!

INOVALIMENT este adresat tuturor specialiștilor din industria alimentară, atât din mediul universitar, cât și celor care lucrează în cadrul institutelor și stațiunilor de cercetare din România, dar și din alte țări.

Scopul târgului de invenții și inovații este acela de a susține și promova cercetarea științifică, tendințele, noutățile și inovațiile din domeniul alimentar, precum și conectarea mediului academic cu mediul de business, pentru facilitarea transferului tehnologic.

 

×