x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cercetătorul Costel Vînătoru ar putea reveni la conducerea Băncii de resurse genetice vegetale

Cercetătorul Costel Vînătoru ar putea reveni la conducerea Băncii de resurse genetice vegetale

23 Dec 2019   •   18:45
Cercetătorul Costel Vînătoru ar putea reveni la conducerea Băncii de resurse genetice vegetale
Sursa foto: Sursa: Antena 3

Preşedintele filialei PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, a declarat că a discutat cu ministrul Agriculturii, Adrian Oros, şi s-a stabilit repunerea cercetătorului Costel Vînătoru în funcţia de director al Băncii de resurse genetice vegetale de la Buzău.
"În urma discuţiilor cu ministrul Oros s-a stabilit că cercetătorul Costel Vînătoru va redeveni director la Banca de Gene Buzău. Am discutat în mai multe rânduri cu ministrul Agriculturii despre această soluţie ca fiind ce mai bună pentru instituţia buzoiană", afirmă deputatul Cristinel Romanescu, într-o postare pe Facebook.

În urmă cu aproape două săptămâni, cercetătorul Costel Vînătoru a fost eliberat din funcţia de director al Băncii de gene din Buzău printr-un ordin al ministrului Agriculturii.

În jur de 500 persoane au participat în urmă cu o săptămână, în centrul municipiului Buzău, la un miting de protest faţă de demiterea cercetătorului Costel Vînătoru. El a declarat că doreşte să se întoarcă la conducerea Băncii de gene pentru a pune la punct acest proiect la care lucrează de aproape patru decenii.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: costel vinatoru