x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie CFR infrastructură va cheltui până la 600.000 lei pentru revizia şi reparaţia parcului auto

CFR infrastructură va cheltui până la 600.000 lei pentru revizia şi reparaţia parcului auto

14 Sep 2010   •   00:00

CFR SA va cheltui până la 600.000 de lei pentru servicii de revizie şi reparaţie la aproximativ 80 de autoturisme din parcul auto al companiei.
Contractul este finanţat din surse proprii şi are o durată de un an, cu posibilitatea de prelungire printr-un act adiţional, şi se referă doar la maşinile din dotarea centralei companiei, potrivit Mediafax.
Licitaţia a fost împărţită în 14 loturi în funcţie de marca autoturismului, respectiv Audi, Dacia, Daewoo, Kia, Land Rover, Mitshubishi, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Toyota, Nissan, Honda şi Volkswagen.
CFR SA a primit oferte până luni, iar în perioada următoare comisia de licitaţie va desemna un câştigător, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai mic.
Firma câştigătoare va presta serviciile în Bucureşti sau la maxim 15 kilometri de capitală.
Compania se află într-un proces de restructurare, 10.361 de persoane fiind disponibilizate în primăvară, iar alţi 1.630 de salariaţi urmând să fie daţi afară până la finele anului. CFR a înregistrat pierderi de 285,13 milioane de lei după primele cinci luni, la o cifră de afaceri de 399,19 milioane de lei, în scădere cu 2,4%.
CFR SA se află în subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi administrează infrastructura feroviară.

×
Subiecte în articol: economic