x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie CNADNR plăteşte 3,6 mil. lei pentru asistenţă la studiile de fezabilitate la două şosele de centură

CNADNR plăteşte 3,6 mil. lei pentru asistenţă la studiile de fezabilitate la două şosele de centură

19 Mar 2010   •   00:00

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) plăteşte 3,6 milioane de lei asocierii de firme Search Corporation şi Tecnic Consulting Engineering pentru asistenţă tehnică la elaborarea studiilor de fezabilitate pentru variantele de ocolire Bârlad şi Timişoara Sud. Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă, a anunţat, vineri, CNADNR.



Aproximativ 2,5 milioane lei din valoarea contractului constituie finanţare nerambursabilă acordată de Comisia Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), restul sumei fiind asigurată prin Bugetul de Stat.

"Acest contract este parte a proiectului de pregătire a construcţiei variantelor de ocolire Topliţa, Tuşnad, Sighişoara, Făgăraş, Huedin, Bârlad, Timişoara Sud, promovat de CNADNR şi Autoritatea de Management pentru POS T în cadrul Programul Operaţional Sectorial Transport Axa Prioritară 2, Domeniul Major de Intervenţie 2.1. - Modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii rutiere naţionale", se arată într-un comunicat al companiei.

Obiectivul contractului este pregătirea documentaţiilor pentru construcţia variantelor de ocolire Bârlad şi Timişoara Sud, prin elaborarea studiilor de fezabilitate, inclusiv a studiilor de evaluare a impactului asupra mediului, a proiectelor tehnice la nivel de detalii de execuţie, a documentaţiei de atribuire pentru lucrări.

Perioada de implementare a contractului menţionat este de 15 luni de la data începerii activităţii.

×
Subiecte în articol: redactie