x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie CNADNR va plăti 1,6 milioane lei pentru consultanţă la exproprieri pentru autostrada Lugoj-Deva

CNADNR va plăti 1,6 milioane lei pentru consultanţă la exproprieri pentru autostrada Lugoj-Deva

16 Mar 2010   •   00:00

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) vrea să contracteze, prin licitaţie, servicii de consultanţă, asistenţă juridică şi reprezentare pentru exproprieri necesare construcţiei segmentului de autostradă Lugoj-Deva, loturile 6 şi 9, în valoare de 1,6 milioane lei.

Valoarea estimată a contractului pentru lotul 6 este de 120.000 lei, fără TVA, iar pentru lotul 9 suma este de 1,48 milioane lei, fără TVA, se arată într-un comunicat al CNADNR.

Contractul va fi finanţat din fonduri nerambursabile de la Comunitatea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională, şi de la bugetul de stat.

Criteriul de atribuire va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. În alegerea ofertei câştigătoare, propunerea financiară va avea o pondere de 40%, iar cea tehnică 60%.

Lucrările pentru secţiunea autostrăzii Lugoj-Deva, în lungime de 91 de kilometri, sunt cofinanţate de Guvern şi Fondul de Coeziune cu suma de aproximativ 638 milioane de euro.

Tronsonul face parte din autostrada Arad-Timişoara-Lugoj-Deva-Sibiu-Piteşti, parte a Coridoului IV de Transport Paneuropean.


×
Subiecte în articol: redactie