x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Compania Bechtel lucrează prea incet

Compania Bechtel lucrează prea incet

de Jurnalul National    |    02 Noi 2007   •   00:00
Compania Bechtel lucrează prea incet
Sursa foto: Paul Buciuta/

Inaintăm cu paşi mici spre termenul de predare a tronsonului 2B al Autostrăzii Transilvania, cunoscută sub denumirea de Autostrada Bechtel.

Inaintăm cu paşi mici spre termenul de predare a tronsonului 2B al Autostrăzii Transilvania, cunoscută sub denumirea de Autostrada Bechtel. Astfel, in luna august, constructorii au mai achiziţionat terenuri in proporţie de 2%, ajungănd la 79% din necesarul execuţiei lucrărilor pe tronsonul 2B, Cămpia Turzii - Cluj Vest, conform ultimelor informaţii primite de la CNADNR. Valoarea lucrărilor este de 434 de milioane de euro, iar la finalul lunii septembrie 2007 s-a realizat 30,40% din valoarea lucrărilor, faţă de 27,90% căt era la sfărşitul lunii august. De asemenea, s-au continuat terasamentele in şase locaţii pe tronsonul 2B, s-au inceput activităţi structurale de umplere in cinci locaţii. Mai mult, s-a trecut la instalarea şanţurilor din prefabricate şi producerea de grinzi din beton. In septembrie au mai fost turnate 26 de grinzi de tip U, s-a instalat cel de-al doilea concasor de piatră şi au fost foraţi şi betonaţi 4.147 de metri liniari de coloane forate.

3C. Pe tronsonul 3C, Suplacu de Barcău - Borş, au fost achiziţionate in luna septembrie terenuri in proporţie de 4%, ajungăndu-se la suprafaţa de 57% din necesarul executării lucrărilor. Valoarea lucrărilor pe tronsonul 3C este de 445 de milioane de euro, iar la finalul lunii septembrie s-a realizat 13,80% din valoarea lucrărilor, cu 2,10% mai mult faţă de sfărşitul lunii august. (E.S.)

×
Subiecte în articol: economic