x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cristian Dascălu, director în cadrul CNADNR, a demisionat din funcţie din motive de sănătate

Cristian Dascălu, director în cadrul CNADNR, a demisionat din funcţie din motive de sănătate

03 Feb 2010   •   00:00

Directorul coordonator pe proiectele de variante ocolitoare, din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Cristian Dascălu (PDL), şi-a dat, miercuri, demisia din funcţie, el suferind de curând o intervenţie chirurgicală, transmite corespondentul Mediafax.

Cristian Dascălu, director în cadrul CNADNR, şi-a depus, miercuri dimineaţă, demisia din funcţie, din motive de sănătate.

"Astăzi (miercuri - n. r.) şi-a depus demisia, din motive medicale. A suferit o intervenţie chirurgicală recent. Este o procedură care se face în trepte, pe parcursul mai multor luni şi a luat această decizie ca să nu ţină lucrurile încurcate. El e un băiat serios şi s-a dus acolo ca să facă treabă, nu ca să ocupe o funcţie", a declarat deputatul PDL Constantin Dascălu, tatăl directorului CNADNR Cristian Dascălu.

Potrivit sursei citate, funcţia de director în cadrul companiei reprezintă "primul serviciu la stat", Cristian Dascălu lucrând numai în mediul privat.

"Sigur că putea să plece în concediu medical, dar nu ţinea neapărat la funcţie. Nu pentru asta s-a angajat la companie. Şi e vorba de primul serviciu la stat pe care l-a avut, pentru că înainte a lucrat numai în mediul privat. Şi nici nu a făcut avere din afaceri cu statul. Personal, îl felicit pentru această decizie despre care am discutat de mai multă vreme", a mai spus deputatul PDL Constantin Dascălu.

Cristian Dascălu este membru al PDL Dolj, el fiind numit în cadrul companiei, în 2009, după preluarea mandatului de Ministru al Transporturilor de către Radu Berceanu.

×
Subiecte în articol: redactie