x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cum alegem cea mai potrivita firma de web design din piata

Cum alegem cea mai potrivita firma de web design din piata

22 Feb 2018   •   14:42
Cum alegem cea mai potrivita firma de web design din piata

De la crearea primul site web, in 1991, au trecut 27 de ani, in toata aceasta perioada specialistii in web design perfectionandu-se continuu. Atunci cand sunteti in cautarea unei companii specializate de web design, s-ar putea sa va loviti de cateva necunoscute in cadrul acestui proces de triere.

Sigur va intrebati care e criteriul care face o companie mai buna decat alta? Cine este cel mai bun de pe piata, va fi intrebarea multora, dornici sa apeleze la o firma care, cu adevarat, isi merita renumele.

Pentru a va face alegerea mai usoara, vom incerca sa va oferim, in randurile de mai jos, cateva criterii de luat in considerare atunci cand alegeti o companie de web design:

  • experienta companiei, aici incluzand timpul petrecut in piata
  • munca anterioara si portofoliul de clienti
  • membrii echipei
  • locatia birourilor companiei
  • experienta pe partea de SEO si marketing
  • testimoniale si referinte
  • preturile luate in calcul

Daca vreti sa nu aveti neplaceri ulterioare alegerii voastre, ar trebui sa va ganditi la faptul ca alegerea unei companii de web design este similara cu selectionarea unui constructor pentru casa in care va doriti sa locuiti. Sigur iti doresti o casa care sa arate bine si care sa iti ofere confortul mult dorit. Primul pas pentru a avea parte de asa ceva este gasirea unei companii cu experienta pe piata, dovedita in timp.

Atunci cand cauti o firma de web design, trebuie sa te uiti daca aceasta are o echipa de dezvoltare si nu doar o singura persoana care spune ca face tot. Revenind la exemplul cu construirea casei, gandeste-te cam cat ar dura daca ai construi locuinta cu o singura persoana. Cand va doriti un site web, veti avea nevoie de un designer grafic, de un programator si de un manager de optimizare pentru motoarele de cautare.

Avand la un loc mai multe persoane cu abilitati si calificari diferite, care lucreaza pentru construirea site-ului, veti avea siguranta ca acesta este dezvoltat in cel mai bun mod posibil. La fel ca in cazul constructiei casei, exista si in cadrul firmei de web design diverse sarcini si seturi de competente necesare. Toti acesti oameni lucreaza pentru crearea unui produs final care va fi mai eficient decat o constructie  la care lucreaza o singura persoana.

In ceea ce priveste portofoliul de proiecte al unei companii de web design, veti putea astfel sa vedeti cam ce tipuri de site-uri dezvolta compania respectiva. Doleantele clientilor sunt diferite, unii dorind sa dezvolte o afacere in comertul online, altii dorindu-si sa detina un site de presa.

Vazand dovezi ale saricinilor similare necesare constructiei site-ului, puteti avea o imagine de ansamblu a ceea ce face firma aleasa. Daca aveti nevoie, de pilda, de un site web de vanzari, asigurati-va ca firma pe care o alegeti a dezoltat anterior site-uri de comert electronic.

Uitati-va peste designul acestora, daca exista, si asigurati-va ca acesta este stilul pe care vi-l doriti pentru site-ul dumneavoastra. Nu ezitati sa cereti ajutor pentru a naviga usor prin portofoliul de produse web design. O companie serioasa nu ar trebui sa aiba probleme in a va arata site-uri pe care le-a construit in trecut.

 

 

×
Subiecte în articol: web design