x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Dacia începe precomenzile pentru primul model electric

Dacia începe precomenzile pentru primul model electric

11 Mar 2021   •   12:39
Dacia începe precomenzile pentru primul model electric

Constructorul auto Dacia va începe precomenzile pentru primul model electric în data de 20 martie 2021. Acesta va costa între 16.800 şi 18.100 de euro.

"Începând din 20 martie, Dacia deschide online precomenzile pentru versiunea 'Comfort Plus' a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la preţul imbatabil de 18.100 euro (TVA inclus). Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh şi poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât şi la un Wall Box sau, opţional, la o bornă DC", arată compania.

Modelul are o autonomie de 230 de kilometri, conform ciclului WLTP, şi de 305 kilometri, conform ciclului WLTP City, care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat.
Dacia Spring este dotată cu echipamente de siguranţă, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forţei de frânare, şase airbag-uri, apel de urgenţă (buton SOS), aprindere automată a farurilor şi frânare automată de urgenţă.
Modelul va fi disponibil în trei culori - Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver, la care se va adăuga apoi o a patra opţiune - Goji Red.

Beneficiază de trei ani garanție sau 100.000 km pentru vehicul şi de opt ani sau 120.000 de kilometri pentru bateria electrică.

"Ulterior vor fi deschise precomenzile pentru versiunea de echipare 'Comfort', disponibilă la preţul de 16.800 Euro (TVA inclus). Aceasta va fi destinată clienţilor de flote va fi disponibilă, la acelaşi preţ. 

Dacia Spring va putea fi achiziţionată de clienţii din România prin intermediul programului "Rabla Plus. Primele livrări sunt programate în luna septembrie 2021.

×
Subiecte în articol: Dacia precomenzi vehicule electrice