x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie De ce este nevoie de dozatoare de apă în biroul unui notar?

De ce este nevoie de dozatoare de apă în biroul unui notar?

11 Apr 2023   •   16:36
De ce este nevoie de dozatoare de apă în biroul unui notar?

Deschiderea unui notariat reprezintă deopotrivă unul dintre cele mai utile și profitabile business-uri din țara noastră. Într-un astfel de birou, românii pot accesa o serie întreagă de servicii, de la întocmirea unui contract, declarații sau procuri la încheierea unei convenții matrimoniale ori divorț și punerea în mișcare a unei succesiuni.

Prin urmare, într-unele dintre momentele cruciale din viață, cetățenii vor apela la notar și își vor pune toate bazele în experiența sa, pentru a-i ajuta să depășească un obstacol ori să restabilească ordinea în viețile lor. Care este, însă, legătura cu dozatoarele de apă?

 

Într-un loc precum cel descris mai sus, va fi nevoie de dozatoare apa H2On, iar, parcurgând articolul în continuare, vei afla atât de ce, cât și de unde să le achiziționezi, în cele mai bune condiții din toate punctele de vedere, în cazul în care deții sau administrezi un birou notarial.

 

În primul rând, aceste echipamente sunt esențiale oriunde, întrucât furnizează accesul la o apă de calitate, microbiologic pură, net superioară celei de la robinet, care în România nu poate fi neapărat catalogată drept potabilă. Totuși, mersul la notar are câteva particularități care fac acest aparat și mai folositor într-un asemenea context. Iată-le:

 

1. O dovadă de respect pentru clienți. În primul rând, dotarea biroului notarial cu dozatoare de apă reprezintă o dovadă de respect pentru clienți, care vor aprecia faptul că sunt întâmpinați așa cum se cuvine. Mai mult decât atât, gestul reprezintă un semnal clar că atenția la detalii este la cele mai înalte standarde, ceea ce cu siguranță se va reflecta și în activitatea propriu-zisă (întocmirea actelor, o durată redusă a eliberării documentelor etc.);

 

2. O gură de apă în momentele dificile. În al doilea rând, unele dintre motivele prezenței într-un birou notarial pot fi copleșitoare, la propriu și la figurat. Spre exemplu, vorbim despre un divorț (momentul conștientizării efective a despărțirii irevocabile), respectiv o succesiune (în urma morții unei persoane apropiate). În astfel de clipe, câteva guri de apă pot face diferența și te pot ajuta să îți menții concentrarea și luciditatea;

 

3. Un pahar pe durata așteptării. De asemenea, dozatoarele de apă pot fi folosite și pe perioada așteptării la rând, care, într-un birou notarial aglomerat, se poate prelungi chiar și câteva zeci de minute. Pe lângă hidratarea propriu-zisă, paharele de apă rece vor face și timpul să treacă mai ușor, mai ales în zilele călduroase de vară (chiar și în situația în care unitatea este dotată cu aer condiționat).

H2On, un furnizor de încredere, premiat inclusiv la nivel internațional!

 

În ceea ce privește furnizorul pentru dozatoarele de apă, îți recomandăm să te îndrepți către H2On, care livrează, acasă și la birou, în toată țara și în cel mai scurt timp, o apă de calitate, premiată inclusiv la nivel internațional (Superior Taste Award, acordat de către International Taste Institute din Bruxelles, Belgia, în anii 2019, 2020, 2021 și 2022). Printre persoanele publice care au încredere în apa lor și o consumă acasă, alături de familie, se numără Teo Trandafir, Andreea Marin, Cătălin Moroșanu sau Daniel Buzdugan.

×