x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Dragnea spune cand va fi adoptata Legea offshore

Dragnea spune cand va fi adoptata Legea offshore

22 Sep 2018   •   08:15
Dragnea spune cand va fi adoptata Legea offshore
Sursa foto: Lucian Alecu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că legea offshore va fi adoptată săptămâna viitoare în Parlament, subliniind că nu a "cedat" faţă de cele decise în sesiunea parlamentară trecută.

 

Dragnea a spus, după şedinţa Comitetului executiv Naţional al PSD, că scrisoarea contestatarilor s-a referit la Legea offshore şi la Legea lobbyului. El a menţionat că Legea offshore urmează să fie adoptată luni în Senat şi miercuri în Camera Deputaţilor, care este for decizional. 

"Legea offshore a fost adoptată în comisie la Senat săptămâna aceasta, luni intră în plen la Senat, luni seara ajunge la Camera Deputaţilor, marţi în comisii la Camera Deputaţilor şi miercuri vrem să intrăm pe ea la votul final. Nu am cedat faţă de ceea ce am hotărât împreună în sesiunea trecută cu privire la condiţiile puse în acea lege, condiţii avantajoase pentru statul român şi condiţii acceptabile pentru cei care investesc, pentru că dacă nu sunt acceptabile, nu investeşte nimeni", a afirmat Dragnea. 

În privinţa Legii lobbyului, Liviu Dragnea a precizat că aceasta se află în consultare publică pe site-ul IMM. "Legea lobbyului este de mai mult de o săptămână pe site la IMM. Puteau s-o vadă de acolo şi este luată exact după legea din Austria. Este în transparenţă, după care o să intre în Parlament", a adăugat Dragnea. 

Legea offshore a fost adoptată în sesiunea trecută de Parlament iar preşedintele Klaus Iohannis a trimis-o la Parlament spre reexaminare. AGERPRES

×