x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Emil Boc despre investitia franceza

Emil Boc despre investitia franceza

26 Mai 2005   •   00:00

Ca urmare a publicarii in editia de ieri, 26 mai, a cotidianului Jurnalul National, sub titlul "Pusi pe fuga", a unei referiri la proiectul societatii franceze Montupet de realizare a unei investitii in municipiul Cluj-Napoca, primarul Clujului, Emil Boc, a precizat: "Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca nu are nici un fel de competenta legala in ceea ce priveste investitia preconizata de societatea franceza Montupet, terenul vizat pentru aceasta investitie apartinand Consiliului Judetean Cluj.

Dezbaterile pe marginea proiectului au fost purtate in cadrul Consiliului Judetean, care a adoptat si decizia la care face referire autorul articolului.

Avand in vedere aceasta situatie, consideram injuste criticile potivit carora societatea Montupet nu ar fi gasit sprijin din partea primarului municipiului Cluj-Napoca si acesta nu ar putea stapani problemele financiare ale municipiului. De altfel, decizia de a nu realiza investitia la Cluj Napoca apartine in exclusivitate firmei Montupet, in ciuda insistentelor presedintelui Consiliului Judetean, Marius Nicoara, de a pastra investitia la Cluj".

×
Subiecte în articol: economic