x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Expert pe mediu la Banca Mondilală România

Expert pe mediu la Banca Mondilală România

15 Ian 2010   •   00:00

Noul director al Biroului Băncii Mondiale (BM) pentru România este Francois Rantrua a anunţat BM într-un comunicat.

Francois Rantrua, care ocupă de vineri funcţia de director al Biroului BM pentru România, este de cetăţenie franceză şi s-a angajat la BM din 1997, ca specialist în probleme de mediu, în cadrul departamentului pentru Africa al Băncii. Inginer de profesie, Francois Rantrua a obţinut două masterate în domeniul afacerilor şi al finanţelor, unul la Harvard Business School (Executive MBA) şi altul la Hautes Etudes Commerciales (Groupe HEC - ISA), Paris (Corporate and International Finance).

Noul director al Biroului BM pentru România a deţinut mai multe funcţii în cadrul BM, cele mai recente poziţii fiind cea din cadrul Grupului pentru Strategii Corporatiste al BM şi director de ţară în Mauritania.

În noua sa poziţie, Francois Rantrua va asigura conducerea activităţilor BM în România, printre priorităţile sale numărându-se promovarea unui dialog permanent cu Guvernul pe o serie de probleme politice, printre care programul de reforme structurale, probleme regionale şi managementul portofoliul existent al BM la Bucureşti.

×
Subiecte în articol: redactie