x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Forumul francez - 4.000 de locuri de munca

Forumul francez - 4.000 de locuri de munca

de Eugenia Mihalcea    |    15 Mar 2006   •   00:00

Absolventii, dar si persoanele cu experienta pot sa-si caute un loc de munca in cadrul Forumului Francophone de l’Emploi, aflat la cea de-a sasea editie, care se va desfasura joi, la World Trade Center Bucuresti.

DOMENII. Companiile franceze care vor participa la aceasta editie, in numar de 24, isi vor expune atat proiectele de recrutare, dar si posturile disponibile, aproximativ 4.000, conform Danielei Apolozan, directorul Camerei Franceze de Comert, Industrie si Agricultura in Romania. Cele mai multe locuri de munca disponibile sunt in sectorul bancar, dar sunt pozitii libere si ca ingineri IT, analisti, programatori, ingineri chimisti sau in industria agroalimentara.

De asemenea, se cauta si contabili, sefi de raion si controlori de gestiune. Fata de anul trecut, firmele prezente la aceasta editie au solicitat si cadre confirmate, in afara de debutanti.

RELATII. Valoarea investitiilor realizate de firmele franceze in Romania este de 3,5 miliarde euro, peste nivelul prezentat in statisticile oficiale, care nu iau in calcul toate categoriile de influxuri de capital, a declarat ieri seful misiunii economice al Ambasadei Frantei in Romania, Philippe Boin. (Eugenia Mihalcea)

×
Subiecte în articol: economic