x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ikea a lansat catalogul pentru 2013

Ikea a lansat catalogul pentru 2013

de Daniela Ivan    |    14 Aug 2012   •   12:53
Ikea a lansat catalogul pentru 2013

Magazinul de mobilier si decoratiuni IKEA din Bucuresti a lansat catalogul pentru intervalul septembrie 2012-august 2013, in Romania fiind disponibile 950.000 de exemplare. De asemenea, este disponibila o aplicatie prin care cele 328 de pagini ale catalogului pot fi accesate si pe telefoanele si tabletele care utilizeaza sisteme de operare Android si IOS.

"Pentru noul catalog s-a plecat de la ideea ca oamenii sa isi poata redecora locuinta cu cat mai putini bani. Cu schimbari mici poti sa iti faci casa asa cum vrei, este tema de la care au plecat designerii Ikea. Catalogul este impartit in sapte categorii care tin, in acest an, de activitatile de zi cu zi ale oamenilor. De asemenea, din 20 august 2012, clientii nostri pot beneficia, gratuit, de cardul Ikea Family care le ofera reduceri la mai multe produse din magazin, o perioada mai mare pentru rambursarea produselor cumparate, o revista digitala lunara despre produsele din magazin", a spus Mihaela Muresan, marketing manager IKEA Romania.

Reprezentantii retailerului suedez au afirmat ca preturile valabile in urmatorul an sunt comparabile cu cele din perioada anterioara, iar gama de produse este schimbata in proportie de 20-25%. Din totalul produselor comercializate de magazinul din Bucuresti 4-5% sunt realizate local. Noul catalog se poate consulta online la adresa: http://onlinecatalogue.ikea.com/RO/ro/IKEA_Catalogue

×