x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie În această toamnă va avea loc o nouă ediție a târgului care promovează inovația în domeniul alimentar

În această toamnă va avea loc o nouă ediție a târgului care promovează inovația în domeniul alimentar

01 Apr 2021   •   16:08
În această toamnă va avea loc o nouă ediție a târgului care promovează inovația în domeniul alimentar

INOVALIMENT este un târg internațional de invenții și inovații în domeniul alimentar adresat studenților, masteranzilor, cadrelor universitare din facultățile cu profil alimentar, specialiștilor institutelor de cercetare și stațiilor de cercetare din domeniul agricol și alimentar din România și din alte țări.

Obiectivul acestui târg este de a oferi cercetătorilor un spațiu de interacțiune și prezentare a ideilor, de recunoaștere a lucrărilor inovatoare.

Evenimentul este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în parteneriat cu Facultatea de Stiințele și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunarea de Jos, Galați, Facultatea de Stiința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj și Forumul Inventatorilor Români.

Înscrierile se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.inovaliment.ro și au loc în perioada 1 aprilie – 31 august.

Târgul va avea loc în perioada 22-26 noiembrie și se va desfășura, ca și anul trecut, online. Participarea este gratuită.

 

×