x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    30 Oct 2007   •   00:00

CEC. Profitul net al Casei de Economii şi Consemnaţiuni a crescut cu 112% in primele nouă luni, ajungănd la 70 de milioane de lei. Veniturile băncii s-au situat la 887 de milioane de lei la finele lunii septembrie, comparativ cu 622 de milioane de lei cu 12 luni in urmă, in timp ce fondurile proprii au atins 1,081 de miliarde de lei, potrivit unui comunicat de presă al băncii. Şi creditele acordate clienţilor au crescut cu peste 65% faţă de perioada similară a anului 2006, ajungănd la 4,8 miliarde lei.

AMENINŢaRI. Confederaţiile sindicale au anunţat că vor declanşa vineri conflictul de muncă dacă, pănă atunci, patronatele nu stabilesc un salariu minim pe economie pentru 2008 mai mare decăt cel de 480 de lei, oferit anterior şi respins de reprezentanţii salariaţilor. Cele două părţi s-au intălnit ieri, insă patronatele nu au venit cu nici o ofertă, exprimăndu-şi insă dorinţa de a modifica grila de ierarhizare.

Â

LEASING. Motoractive Leasing a extins la jumătatea lunii octombrie perioada de finanţare pentru vehicule rulate, de la patru la şase ani, vizănd atăt persoanele fizice, căt şi cele juridice. Compania acordă finanţarea pentru achiziţia oricărui tip de autoturism, precum şi a vehiculelor comerciale uşoare cu masa maximă autorizată de pănă la 3,5 tone. Valoarea finanţării vehiculului nu este limitată, dar vechimea maşinii impreună cu perioada de finanţare pot ajunge la maximum opt ani.

×
Subiecte în articol: economic