x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    31 Ian 2008   •   00:00

NUMIRE. Preşedintele AOAR, Florin Pogonaru, a devenit membru în Consiliul de Suprave­ghere al BCR, în locul lui Daniel Dăianu, potrivit unei decizii a acţionarilor institu&a

NUMIRE. Preşedintele AOAR, Florin Pogonaru, a devenit membru în Consiliul de Suprave­ghere al BCR, în locul lui Daniel Dăianu, potrivit unei decizii a acţionarilor instituţiei de credit. Pogonaru a fost observator în Comitetul Executiv şi în Consiliul de Supra­veghere al BCR. (D. Ivan)

 

IMOBILIAR. Preţul locuin­ţelor destinate clienţilor cu venituri mici şi medii se va reduce uşor, în timp ce pentru locuinţele de lux preţurile vor rămâne stabile, conform unui raport Erste Bank. Menţinerea tendinţei de depre­ciere a leului în raport cu euro ar putea să limiteze accesul la cre­ditele ipotecare. (D. Ivan)

 

FORD. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a semnat un act adiţional cu investitorii de la Ford pentru prelungirea valabilităţii contractului de vânzare a Automobile Craiova până la 14 martie 2008. Până la acea dată autoritatea speră să primească răspunsul Comisiei Europene cu privire la tranzacţia pentru Automobile Craiova. (E.S.)

 

ÎNTÂLNIRE PUBLICĂ. Premierul Tăriceanu doreşte ca reprezentanţii Executivului şi cei ai BNR să aibă o întâlnire publică, în care să fie discutate măsurile care pot fi adoptate pentru a da un răspuns adecvat unor riscuri ge­nerate de criza economică mon­dială. Premierul i-a cerut minis­trului Vosganian să discute cu re­prezentanţii BNR despre organi­zarea urgentă a întâlnirii. (D. Ivan)

×
Subiecte în articol: economic