x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

29 Feb 2008   •   00:00

Polus Center. Trigranit începe în luna martie construcţia centrului comercial Polus Center Constanţa, se arată într-un anunţ al companiei. Acesta va avea o supra

Polus Center. Trigranit începe în luna martie construcţia centrului comercial Polus Center Constanţa, se arată într-un anunţ al companiei. Acesta va avea o suprafaţă utilă de 90.000 mp şi va fi finalizat în semestru I 2009, va­loarea investiţiei ridicându-se la 140 de milioane de euro. Comple­xul a fost achiziţionat anul trecut de fondul austriac de investiţii Immoeast, valoarea tranzacţiei ridicându-se la 185 de milioane de euro. (Daniela Ivan)

 

 

PESCUIT. Proiectele finan­ţate din fonduri UE, prin interme­diul Programului Operaţional pentru Pescuit, vor putea fi depuse de la jumătatea lunii aprilie, iar do­meniile vizate de investiţii în acest an vor fi acvacultura, procesarea peştelui şi asistenţa tehnică. Programul a fost aprobat de CE, care a hotărât să acordare un avans de 16 milioane de euro României, re­prezentând 7% din fondurile totale alocate până în 2013, de circa 230 de milioane de euro. (Elena Stan)

×
Subiecte în articol: economic