x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

22 Mai 2008   •   00:00

22 mai 2008:Începînd cu 29 iulie, Blue Air va opera zboruri de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanţa, spre Bucureşti şi Bruxelles



LOW-COST. Începînd cu 29 iulie, Blue Air va opera zboruri de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanţa, spre Bucureşti şi Bruxelles. Constanţa este al patrulea aeroport din România de pe care operează compania aeriană low-cost, alături de Bucureşti, Sibiu şi Arad. Alături de cele două rute, Blue Air va mai opera din această vară alte patru curse noi pe ruta Bucureşti − Sibiu, Sibiu − Stuttgart din 1 iunie, Sibiu − Köln din18 iunie şi Sibiu − Madrid din august. Acestea se adaugă zborurilor lansate în primăvară pe rutele Bucureşti − Larnaca, Bucureşti − Berlin, Arad − Barcelona şi Bucureşti − Arad. (E.S)
   

CURS. Euro a atins azi cel mai ridicat nivel din ultima lună faţă de dolar şi lira sterlină, după creşterea neaşteptată a încrederii oamenilor de afaceri în economia germană şi comentariile privind probabilitatea ca Banca Centrală Europeană (BCE) să mărească dobînda-cheie, în loc să o reducă. Moneda unică a urcat la 1,5767 dolari pe unitate şi la 80,17 pence pe unitate, cele mai ridicate niveluri atinse după data de 24 aprilie. Faţă de moneda japoneză, euro a fost cotat la 154,15 yeni pe unitate, cel mai ridicat nivel din ultimele trei săptămîni. (E.S)

×
Subiecte în articol: economic