x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

24 Feb 2007   •   00:00
ALOCATII PENTRU ROMANII DIN ITALIA. Romanii care lucreaza legal in Italia si cei ai caror membri de familie sunt rezidenti in tara de origine pot beneficia de "alocatia pentru nucleul familial", care va fi platita de angajatorii italieni o data cu salariul. Pentru familiile care au un venit anual de pana la 12.500 de euro, o familie de trei persoane (doi parinti si un copil) primeste lunar 137,5 euro, una de 4 persoane - 258,33 de euro, iar familiile de 5 persoane pot primi 375 de euro lunar. Ministerul Muncii informeaza ca, pentru a beneficia de aceasta alocatie, suma veniturilor rezultate din salarii, pensii sau alte prestatii ce rezulta din activitatea lucrativa trebuie sa reprezinte cel putin 70% din intregul venit al familiei. (C. Pruteanu)

LICITATIE. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului scoate la vanzare Complexul Neptun din statiunea Olimp, al carui pret de pornire este de 7 milioane de euro. Complexul este alcatuit din constructie, mijloace fixe si teren in suprafata de 28,724 metri patrati. Ofertele pot fi depuse pana pe la martie, iar licitatia va avea loc la 9 martie. Banii obtinuti din vanzare vor fi folositi pentru plata datoriilor si pentru investitii in celelalte active din Olimp - hotelurile Amfiteatru, Belvedere si Panoramic. (Elena Stan)

PLAJA. La licitatiile organizate de Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) in perioada 21-23 februarie au fost atribuite cinci sectoare de plaja din totalul de 25. Astfel, Navodari III a fost castigata de Perla Majestic, Navodari IV a fost castigata de Grup Petrol Marin, Olimp II a fost atribuita societatii Neptun Olimp, Jupiter este administrata de Delta Aurora, iar Venus II a ajuns la societatea Massaro Trans SRL. Pentru sectoarele ramase neatribuite DADL organizeaza licitatie in perioada 12-14 martie. (Elena Stan)

×
Subiecte în articol: economic