x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

19 Aug 2006   •   00:00
RAFO SE MODERNIZEAZA. Pana la 16 septembrie, RAFO Onesti va fi intr-o revizie planificata pentru lucrari speciale efectuate in scopul imbunatatirii calitatii produselor rafinariei, a sporirii randamentelor de productie si a indeplinirii standardelor de mediu, potrivit unui comunicat al companiei. Numai investitiile de mediu se vor ridica anul acesta la 15 milioane de euro. "RAFO va fi singura rafinarie din Romania care va indeplini toate conditiile de mediu ale Uniunii Europene pana la 1 ianuarie 2007", afirma managerul general al rafinariei, Marin Anton.

GREENPEACE FACE POANTE CU SULFINA. Doi activisti ai Greenpeace au protestat ieri in fata Ministerului Mediului. Unul deghizat in Sulfina Barbu, ministrul Mediului, iar cel de-al doilea reprezentand Gabriel Resources au mimat un somn in patul conjugal, legat cu lanturi de suportul de drapel amplasat la intrarea in minister. Protestul atrage atentia asupra apropierii dintre investitor si minister. Demonstrantii, luati pe sus de jandarmii sositi la fata locului, vor primi amenzi cuprinse intre 20 si 60 de milioane de lei vechi, deoarece nu aveau autorizatie. (Elena Stan)

SE MODIFICA LEGISLATIA ANL. Legea privind activitatea Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) va fi modificata saptamana viitoare printr-o Ordonanta de Urgenta a Guvernului, a declarat ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely. Noile prevederi aduc beneficii primariilor, precum si noi criterii de acordare a locuintelor sociale. "Primariile vor avea la dispozitie 25 de apartamente din 100, pentru urgente precum evacuari din case nationalizate, victime ale inundatiilor", a explicat Borbely.

×
Subiecte în articol: economic