x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

05 Aug 2006   •   00:00

AVAS - Orasanu a dat afara cinci directori

Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Razvan Orasanu, a demis, in urma unor verificari efectuate de directia de control a institutiei, directorii firmelor bucurestene Aversa, Institutul National al Sticlei, IMOD, Rami Dacia, respectiv Terom din Iasi, aflate in portofoliul AVAS. Directorul Aversa, Stelica Constantin Barna, este vinovat de mai multe deficiente manageriale de natura infractionala, precum achizitia de bunuri sub forma mascata a "custodiei" de marfuri.

EXPORT - Mai mult vin fara taxe vamale

Cantitatea de vin pe care Romania o poate exporta in Uniunea Europeana fara a plati taxe vamale a crescut de la 300.000 la 345.000 de hectolitri. Guvernul a ratificat miercuri, printr-un proiect de lege ce va fi transmis Parlamentului, Acordul incheiat intre Romania si comunitatea europeana in acest sens. Aceasta prevedere va intra in vigoare in prima zi a lunii urmatoare datei la care Romania notifica indeplinirea procedurilor interne de aprobare a Acordului. (F.Z.)

EMISIUNE - Bogdan Baltazar, la E-Profil

Ultima emisiune E-Profil, inainte ca realizatorii sa intre in vacanta, il are ca principal invitat pe Bogdan Baltazar. Intr-un dialog cu Dan Constantin, invitatul dezvaluie cateva din culisele luptei pentru privatizarea BCR. De asemenea, Baltazar explica de ce are pozitii constant critice fata de Banca Nationala. Emisiunea este difuzata de Antena 3, astazi, de la ora 13:10.

×
Subiecte în articol: economic