x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

26 Iul 2006   •   00:00
LEGE - Rablele, ridicate in zece zile
Masinile fara stapan sau abandonate pe spatiul public vor fi ridicate intr-o perioada de zece zile de la data incheierii procesului-verbal de autoritati, adica de trei ori mai repede decat pana acum, prevede actul normativ care modifica legea privind regimul masinilor fara stapan. Autoritatile vor afisa o somatie pe caroserie prin care solicita proprietarului ridicarea masinii abandonate in maximum zece zile. In caz contrar, reprezentantii autoritatilor locale vor expertiza masina si o vor transporta intr-un loc special amenajat.

SECOND-HAND - Solutii de scadere a importurilor
Guvernul cauta solutii pentru limitarea importurilor de pneuri uzate si imbracaminte second-hand, dupa ce ministrii au incercat sa interzica acest tip de comert, dar au realizat ca regulile UE nu le permit sa aplice o astfel de masura, potrivit Mediafax. Premierul Tariceanu a cerut ministrului Mediului, Sulfina Barbu, sa gaseasca o solutie prin care marfurile second-hand sa nu mai fie importate sub titulatura de "produse", ci sub denumirea de "deseuri verzi". In acest mod, pneurile si hainele vechi importate nu ar mai putea fi vandute in magazinele specializate, ci ar trebui arse sau reciclate, printr-un sistem controlat de autoritati, au afirmat sursele.

INAUGURARE - RBL are sediu in Sibiu
Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a inugurat ieri sediul din Sibiu, acesta fiind al treilea oras in care banca si-a deschis reprezentanta. Pana in prezent, 6.200 de sibieni au incheiat contracte de economisire-creditare cu Raiffeisen Banca pentru Locuinte. Dintre acestia, 42% sunt persoane cu varste cuprinse intre 26 si 40 de ani. Valoarea contractelor este de aproape 33 de milioane de euro. lansare

CARD CO-BRANDED - BCR - UNIVERS’ALL
Banca Comerciala Romana (BCR) si UNIVERS’ALL lanseaza astazi cardul de credit co-branded BCR - UNIVERS’ALL. Limita de creditare ajunge pana la echivalentul in lei a 5.000 EUR iar perioada de pre-aprobare a cererii de credit este de maximum doua ore. Cardul este emis sub sigla MasterCard si poate fi utilizat atat in tara cat si in strainatate in reteaua magazinelor UNIVERS’ALL. Clientii UNIVERS’ALL pot beneficia de o perioada mare de creditare de pana la 5 ani, cu posibilitatea de prelungire automata a liniei de credit.

×
Subiecte în articol: economic