x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

04 Mai 2006   •   00:00
PROFIT LA JUMATATE. Compania de dezvoltare imobiliara Impact a realizat anul trecut un profit cu 43% mai mic decat in anul 2004, acesta cifrandu-se la 10,7 milioane de lei. In schimb, nivelul veniturilor a atins 175,9 milioane de lei, fiind in crestere cu 48% fata de 2004. "Reducerea profitului s-a datorat scaderii cursului leu/euro, a rezilierii contractelor ca urmare a falimentului companiei MTS Leasing si a inaspririi conditiilor de creditare a populatiei", a explicat directorul general al companiei, Dan Ioan Popp. (Daniela Ivan)

IMPOZITE. Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat ca a finalizat transmiterea prin posta a declaratiilor de venit catre circa 455.000 de contribuabili. Persoanele care nu au primit prin posta formularele pot sa le obtina de la unitatile fiscale teritoriale sau sa le printeze de pe site-ul http:// anaf.mfinante.ro, recomanda functionarii ANAF. Termenul-limita de depunere a declaratiilor este 15 mai. (Daniela Ivan)

ALPHA AUTO. AlphaBank Romania a relansat creditul Alpha Auto, destinat cumpararii de autoturisme si motociclete. Cu Alpha Auto este foarte usor pentru clienti sa cumpere autoturismul sau motocicleta dorita, deoarece nu mai este necesar nici un avans, banca finantand in totalitate bunul ce urmeaza a se achizitiona. Dobanda la credit este fixa pe perioada primului an, rata lunara fiind egala pe toata perioada imprumutului. Creditul nu are o suma maxima, clientii pot imprumuta cat au nevoie, termenul maxim de amortizare este de sapte ani. Jaguar. La mai bine de 50 de ani, Jaguar lanseaza noul model XK ce marcheaza o noua era atat in design, cat si in tehnologie si motorizari. Lansarea noului XK permite astfel marcii sa se remarce drept lider al tehnologiei vehiculelor usoare. Tehnologia avansata va atrage consumatorii in cautarea unor functii precum Adaptive Cruise Control sau Touch-screen. Noul XK se poate comanda deja prin Premium Auto.

×
Subiecte în articol: economic