x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

17 Apr 2006   •   00:00
1 MAI, STUDENTESC. Tinerii cu varsta de pana in 29 de ani pot sa opteze pentru o vacanta de primavara in tara sau in strainatate, in Grecia, Italia. Directiile Judetene pentru Tineret (DJT) si mai multe agentii de turism si-au prezentat, sambata, la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, oferta turistica estivala si cea pentru 1 mai, la Targul National de Turism pentru Tineret. In judetul Buzau, de exemplu, cazarea si masa pe o zi costa in jur de 300.000 de lei vechi, la care se adauga pretul pentru transport. La Olympic Beach-Katerini, situata in partea de nord a Greciei, cazarea, masa pentru sase nopti si transportul costa aproximativ 160 de euro. (Eugenia Mihalcea)

SCHIMBARE. Intreprinderea bucuresteana Electromagnetica si-a schimbat domeniul de activitate. Adunarea Generala a Actionarilor societatii a decis ca domeniu principal de activitate sa fie "productia de aparatura si instrumente de masura, verificare si control" (cod CAEN 332). Electromagnetica se ocupa cu productia de echipamente de masura, verificare si control destinate furnizarii si distributiei de energie electrica, productia de componente auto, furnizarea de servicii. "Modificarea domeniului principal de activitate este rezultatul unui proces gradual de adaptare la cerintele pietei, proces accelerat in ultimii 3-4 ani", a spus Eugen Scheusan, presedintele societatii.

PROPUNERE PD. Reducerea TVA la alimentele de baza ar trebui sa fie diferentiata, in functie de veniturile diferitelor categorii sociale, a declarat ieri presedintele PD, Emil Boc. Reducerea TVA trebuie analizata prin prisma implicatiilor si constrangerilor bugetare in vederea fundamentarii unei decizii finale in Camera Deputatilor. Boc spune ca reducerea TVA trebuie sa fie adresata categoriilor defavorizate. "Cred ca nu este normal ca cel cu salariu de 30 de milioane sa beneficieze de o masura care vizeaza solidaritatea pentru cei cu venituri reduse", a mai spus presedintele PD.

×
Subiecte în articol: economic