x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

10 Feb 2007   •   00:00
FACTURI. Firmele trebuie sa depuna la Fisc pana la 25 iulie o lista in format electronic a facturilor emise in primele sase luni ale anului. Lista va cuprinde pentru fiecare factura emisa numarul si data emiterii, denumirea si codul de inregistrare a cumparatorului sau beneficiarului, valoarea tranzactiei si taxa pe valoarea adaugata aferenta, potrivit unui ordin al ministrului Finantelor emis in luna decembrie a anului trecut. (Daniela Ivan)

FELICIA SHOPPING CENTER. Companiile franceze Soconac si Carrefour vor incepe saptamana viitoare lucrarile la centrul comercial Felicia din Iasi. Centrul Felicia va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 26.500 de metri patrati si o parcare de 900 de locuri, termenul de finalizare a constructiei fiind ultimul trimestru al anului. Centrul va include un hypermarket Carrefour, cu o suprafata de 15.500 de metri patrati, un magazin Media Galaxy, un spatiu pentru articole sportive si o galerie comerciala cu 90 de magazine. (Daniela Ivan)

DESPAGUBIRI. Aproape 15.000 de salariati ai celor 28 de companii pentru care autoritatile au amanat cu sase luni intrarea in insolventa vor primi plati compensatorii de 284,7 de milioane de lei (circa 84 de milioane de euro) in cazul in care privatizarea firmelor esueaza, iar angajatii sunt disponibilizati. Guvernul a aprobat la propunerea ministrului Teodor Atanasiu (foto), presedintele AVAS, o ordonanta de urgenta privind amanarea cu sase luni a procedurilor de insolventa pentru 28 de companii, printre care Electroputere, Rulmentul, Tractorul, unitatile de pe platforma Nitramonia, Petrotrans si Romaero. Potrivit modificarilor Ordonantei 116/2006, salariatii disponibilizati vor primi la momentul concedierii o suma egala cu de doua ori salariul mediu net pe economie.

×
Subiecte în articol: economic