x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

18 Mar 2006   •   00:00

18 martie 2006

ENERGIE MAI SCUMPA. Energia electrica s-ar putea "ajusta" cu circa 2% la 1 iulie 2006, dupa ce tarifele au crescut cu 1,85% la inceputul anului, potrivit unui comunicat al autoritatii in domeniu (ANRE), care face precizari privind nivelul preturilor la electricitate din Romania in comparatie cu celelalte tari europene. ANRE sustine ca preturile (fara TVA) pentru consumatorii casnici sunt printre cele mai mici din Europa, avand in vedere ca 21% dintre acestia sunt eligibili pentru tariful social. (A.N. Ionescu)

ARO. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a dat in judecata proprietarul ARO Campulung, Cross Lander. Acesta a vandut active desi conform contractului de privatizare nu avea dreptul. AVAS solicita penalitati egale cu valoarea activului vandut, adica 2,7 milioane de dolari.

E-PROFIL. Nicolae Danila, presedintele Bancii Comerciale Romane, prezinta astazi pe Antena 3, incepand de la ora 13:10, in emisiunea E-Profil, estimarile pentru 2006: cum va evolua cursul valutar pana la finele anului si implicarea bancii in proiectele de infrastructura din Romania. In emisiunea realizata de Dan Constantin, rectorul ASE, Ion Gh. Rosca, dezvaluie din tainele "uzinei" in care se pregatesc aproape 50.000 de specialisti in Economie. In final, Mihai Lupu, directorul Oil Terminal, explica de ce firma pe care o conduce are caracteristicile unui punct strategic pentru economia romaneasca.

×
Subiecte în articol: economic