x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

15 Mar 2006   •   00:00

15 martie 2006

DESECRETIZARE. OMV este de acord cu publicarea contractului de privatizare a Petrom cu conditia ca o lege sa prevada publicarea tuturor contractelor de privatizare din Romania, potrivit directorului general adjunct al Petrom, Werner Schinhan. Acesta a declarat ieri ca "tehnic" nu poate raspunde in numele OMV, dar ca partea austriaca ar dori un tratament egal si ca "toate privatizarile ar putea fi afectate" de o astfel de decizie. (A. N. I.)

HYPERMARKET. Kaufland va deschide joi, 16 martie, cel de-al saselea hypermarket la Baia-Mare. Investitia se ridica la aproximativ 8 milioane de euro, hypermarketul se va intinde pe o suprafata de 6.000 de metri patrati si va fi ridicata pe un teren de 14.000 de metri patrati. Kaufland a intrat pe piata romaneasca in octombrie 2005, cand a deschis primul magazin in Bucuresti si de atunci a mai deschis hypermarketuri la Ramnicu-Valcea, Ploiesti, Alba-Iulia si Timisoara. (D.I.)

PRIVATIZARE. AVAS impreuna cu firma indiana Mahindra& Mahindra a finalizat contractul de observator cu privire la privatizarea societatii Tractorul Brasov. Astfel, indienii monitorizeaza activitatea societatii pe tot parcursul negocierilor si a definitivarii contractului de vanzare-cumparare. In prezent, a ramas problema ajutorului de stat de care societatea urmeaza sa beneficieze, conform OUG 53/2003. Conform legii, termenul limita pentru negocierile de la Tractorul este sfarsitul lunii mai.

×
Subiecte în articol: economic