x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

12 Noi 2005   •   00:00
IMPOZITE. Liga Alesilor Locali (LAL) a PNL a adoptat ieri, la Cluj, o rezolutie prin care se solicita ministrilor si parlamentarilor liberali sa voteze in favoarea propunerii ca impozitele aferente terenurilor extravilane sa devina o sursa de venit la bugetele locale, in loc sa mearga catre bugetul central. Ludovic Orban, presedintele LAL, a spus ieri ca aceste contributii vor echilibra bugetele locale, iar cetatenii vor fi mai multumiti sa stie unde se duc si ce se face exact cu acesti bani. (Elena Stanciu)

SCHEELE, LA E-PROFIL. Astazi, de la ora 13:10, Jonathan Scheele este prezent pe Antena 3 cu un amplu interviu, in care dezvaluie punctele tari si punctele slabe ale procesului de aderare a Romaniei la UE. Ambasadorul UE la Bucuresti spune, intre altele, de ce au fost irosite fondurile comunitare la autostrada care trebuie sa treaca pe la Adunatii Copaceni. Realizatorul emisiunii E-Profil, Dan Constantin, ii mai are ca invitati pe Alexandru Dobrescu, director KLM Romania, si pe Traian Oprea, directorul general al Hidroelectrica.

ENERGIE. O firma romaneasca va livra curent electric Republicii Moldova in situatie de criza. Autoritatile de la Chisinau poarta discutii si cu Ucraina. Aceste masuri au fost luate deoarece saptamana trecuta Centrala de la Cuciurgan a sistat integral livrarea energiei electrice catre retelele din dreapta Nistrului.

×
Subiecte în articol: economic