x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

24 Mai 2005   •   00:00


  • 25 mai 2005
  • DAUNE. Ponderea daunelor platite anul trecut pe segmentul asigurarilor de credite si garantii s-a dublat fata de 2003, pana la 7% din total.

    Cea mai mare pondere au avut-o daunele platite pentru asigurarile generale, de mijloace de transport terestru 55% si raspundere civila auto obligatorie 29%, restul revenind asigurarilor de viata.

    Dinamica asigurarilor de viata a fost inferioara celei inregistrate la nivelul pietei, respectiv 20,3%, fapt ce a dus la diminuarea ponderii cu circa 1,5% a sectorului asigurarilor de viata, pana la 21,7%, a declarat Nicolae Crisan, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. (Elena Stan)

    LOCALITATI ASIGURATE. Persoanele fizice ar putea fi obligate sa incheie asigurari impotriva riscului de catastrofa naturala in functie de specificul zonei in care locuiesc, a declarat Nicolae Crisan, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

    Aceasta masura poate fi luata la nivel local, autoritatile identificand mai usor riscurile cu care se poate confrunta o comunitate. Tot ele vor putea negocia cu societatile autorizate nivelul primei pe care ar trebui sa o plateasca cetatenii unei localitati.

    Prima de asigurare poate fi platita prin Administratia Financiara, contra unui comision. (Elena Stan)
    ×
    Subiecte în articol: economic