x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

22 Mai 2005   •   00:00

  • 23 mai 2005
  • IMPACT - PATA DE CULOARE A FINFAIR. Lumea bancara si-a reunit ofertele financiare in cadrul celei de-a doua editii a Targului de Bani. Atmosfera sobra degajata de catre "bancheri" a fost pusa in umbra de o participare extrem de colorata si dinamica: participarea IMPACT SA - cunoscut developer imobiliar. Oferta IMPACT SA, grupata sub denumirea "Colectia de primavara-vara 2005", a beneficiat de o gama larga de produse constand in apartamente de bloc, vile de tip insiruit, vile cu o puternica amprenta de personalizare, vile individuale, vile de lux si super de lux, insotite de o suita de oferte speciale ce continua pana la sfarsitul lunii iunie.
    Echipa IMPACT SA a spart tiparele targului prin stilul de imbracaminte adoptat: casual foarte colorat, si prin atmosfera creata la stand: muzica, veselie si cocktailuri viu colorate denumite dupa vilele IMPACT: Junior, Prestige, DeLuxe.

    COLGATE SE RESTRUCTUREAZA. 85 de milioane de dolari; atat va cheltui Colgate - Palmolive pentru programul de restructurare pentru patru din fabricile sale din Europa, printre care si cea de la Brasov. Compania va opri productia de pasta de la patru fabrici, in urmatorii doi ani. Celelalte fabrici afectate de restructurare sunt cele din Anzio - Italia, Gebze - Turcia si Salford - Marea Britanie. Compania a anuntat in decembrie reducerea cu 12% a fortei de munca. (Gabriel Preda)

    ×
    Subiecte în articol: economic