x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

08 Mai 2005   •   00:00


  • 9 mai 2005
  • SINISTRATII DIN JUDETUL TIMIS PRIMESC AJUTOR SI DE LA DOMO. In saptamana aceasta, 500.000.000 lei in aparatura electrocasnica vor pleca de la Domo spre locuitorii afectati de inundatiile din ultimele saptamani din judetul Timis. Donatia face parte din programul social initiat de Domo ca raspuns la situatia grava din aceasta zona; actiunea se deruleaza impreuna cu Antena 1, prin emisiunea "Duminica in Familie", precum si cu TVR1. "Este un gest firesc, pe care am simtit ca trebuie sa il facem", justifica aceasta noua actiune de implicare in viata societatii in mijlocul careia fiinteaza Razvan Iancau, director de marketing si comunicare la Domo.

    LICITATII LA AVAS. Saptamana aceasta, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului scoate la licitatie active in valoare de 21.359.822 de dolari, fara TVA.

    Astfel, vor fi scoase la vanzare imobile, terenuri, autoturisme si mijloace fixe ce provin de la 16 debitori. Pe lista societatilor comerciale ale caror bunuri vor fi scoase la vanzare saptamana aceasta de catre avas se numara: Azochim Savinesti SA, ale caror active se ridica la peste 15 milioane de dolari, si SC Furnimob SA Constanta, ale caror active sunt vandute in "bloc", avand o valoare de peste cinci milioane de dolari. (Elena Stan)

    ×
    Subiecte în articol: economic