x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

25 Apr 2005   •   00:00


  • 26 aprilie 2005
  • AVAS VINDE ELECTROPUTERE. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) scoate la vanzare pachetul sau de actiuni de la Electroputere Craiova. Acesta reprezinta 62,8259% din capitalul social al societatii. Cei interesati pentru achizitionarea pachetului detinut de AVAS pot depune scrisori de intentie pana la data de 6 mai 2005, la sediul institutiei. (Elena Stan)

    ELECTRICA. Joi, 28 aprilie 2005, va avea loc finalizarea privatizarii filialelor Electrica Dobrogea si Banat cu ENEL (Italia), prin viramentul banilor si inregistrarea noului proprietar la Registrul Comertului. Potrivit contractului de privatizare semnat anul trecut, ENEL trebuia sa plateasca 112 milioane de euro pentru 51% din capitalul majorat al celor doua filiale, asumandu-si datorii de 95 de milioane de euro. (A.N. Ionescu)

    CUTREMUR. Ministerul Educatiei si Cercetarii a lansat ieri, la sediul Observatorului Seismologic din Vrancioaia, prototipul pentru Sistemul de Avertizare Seismica in Timp Real, destinat in prima faza obiectivelor industriale si instalatiilor de interes national cu risc major la cutremurele cu epicentrul in zona Vrancea. Sistemul permite ca in maximum o secunda din cele 20-28 secunde pana la sosirea undelor seismice distrugatoare sa se poata bloca automat obiectivele de interes national cu risc major la cutremure puternice, cu o magnitudine de cel putin 7 grade pe scara Richter. (Eugenia Mihalcea)

    ×
    Subiecte în articol: economic