x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

INFO

01 Dec 2006   •   00:00

MEGA AFACERE. Fondul de investitii APN/UKA European Retail Trust a cumparat centrul comercial City Mall, pentru 103,5 milioane de euro, o tranzactie record pe piata imobiliara a Capitalei. Mall-ul este la a treia vanzare in ultimii doi ani, pretul sau crescand spectaculos in acest interval. Australienii au achizitionat partile sociale ale Victoria Holding care cumparase City Mall in urma cu mai putin de un an, pentru 46 de milioane de euro, de la compania Jaguar Development. Aceasta din urma preluase in 2004 proiectul City Mall de la o alta firma - Sirius Investitii.
"Date fiind evolutia spectaculoasa a sectorului de retail si interesul deosebit al retailerilor internationali pentru piata romaneasca, consideram ca exista in acest moment o imensa oportunitate de intensificare a ofertei de retail", a declarat Mark Mannering, directorul companiei de consultanta si servicii imobiliare King Sturge Romania, citat de Newsin.

TRACTORUL. Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) Tractorului Brasov a respins, ieri, vanzarea modulului viabil - sectoare calde, precum si vanzarea sau inchirierea unor active ale societatii, a declarat Titu Serban, directorului general al uzinei. Teodor Atanasiu, presedintele AVAS, anuntase, miercuri, ca la 13 decembrie, Guvernul va discuta propunerile de modificare a Legii privatizarii, astfel incat privatizarea Tractorului sa fie facuta pe module viabile, argumentand ca vanzarea pachetului majoritar de actiuni e imposibila din cauza datoriilor istorice.

×
Subiecte în articol: economic