x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Inspectori ARR Dolj acuzati de luare de mita

Inspectori ARR Dolj acuzati de luare de mita

09 Iun 2004   •   00:00

Reprezentantii Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Dolj au decis ca incepand de duminica, la poarta Combinatului Dolchim Craiova sa fie instituite filtre pentru depistarea masinilor care au fost incarcate cu azotat de amoniu, desi nu corespundeau din punct de vedere tehnic.

VASILE SURCEL

Cristi Serban, patronul unei firme din Slatina, care urma sa transporte acest produs, i-a acuzat ieri pe inspectorii ARR Dolj ca ar fi luat mita de la cativa soferi, carora le-au aprobat plecarea in cursa, desi masinile lor nu aveau certificate ARR. "Am incarcat camionul meu cu 10 tone de azotat de amoniu duminica seara. In parcare mai erau sase-sapte masini pline cu azotat, dar toti au plecat luni. Doar pe mine nu m-au lasat, pentru ca nu aveam placuta aia portocalie, chiar daca si ceilalti aveau aceeasi problema", a declarat el. Nicolae Serban, tatal patronului, afirma ca inspectorii aveau in masina mai multe sticle de whisky, despre care el crede ca ar fi fost primite mita de la soferii lasati sa plece.

Contrar acestei declaratii, Augustin Curca, inginer la ARR Dolj, a negat acuzatiile, afirmand ca inspectorii si-au facut corect datoria.

Ranitii de la Mihailesti, internati in Capitala, sunt inca in stare grava

Cei trei raniti in explozia de la Mihailesti, internati in diverse spitale din Capitala, continua sa se afle intr-o stare grava. Gabriel Hurlup, seful Postului de Politie Mihailesti este mentinut in viata cu ajutorul aparatelor. Pompierul militar Ilie Marian este sub tratament si a fost evaluat de psihiatru dupa ce i s-a amputat piciorul drept. Ioana Maria Bratu nu va mai putea vedea niciodata cu ochiul sting, iar celalalt ochi, la care a fost a fost operata, este inca umflat. Ultimele sase victime ale exploziei, internate la Spitalul Judetean Buzau, au fost externate in ultimele zile.
×
Subiecte în articol: economic