x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ionuţ Popescu a demisionat din Consiliul de Administraţie al Eximbank

Ionuţ Popescu a demisionat din Consiliul de Administraţie al Eximbank

11 Mai 2010   •   00:00

Directorul general al Fondului Proprietatea a demisionat, de la 1 mai, din Consiliul de Administraţie al EximBank, unde a fost numit ca membru la începutul anului trecut, dar va activa în organismul de conducere al băncii pentru încă trei luni, potrivit reprezentanţiilor băncii.

"Ionuţ Popescu şi-a înaintat demisia din Consiliul de Administraţie al EximBank începând cu 1 mai. Potrivit contractului de mandat, are o perioadă de preaviz de trei luni", directorul de relaţii publice şi marketing al EximBank, Oana Nuţă.

În luna februarie 2009, acţionarul majoritar al EximBank, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), a schimbat şase din cei şapte membri ai Consiliului de Administraţie, inclusiv preşedintele instituţiei.

Astfel, AVAS l-a înlocuit pe fostul preşedinte al băncii, Carmen Radu, cu Ionuţ Costea, care deţinea din toamna lui 2008 funcţia de preşedinte al Emporiki Bank România. Consiliul de Administraţie al EximBank este format din preşedinte, doi vicepreşedinţi (Luminiţa Manolache şi Paul Ichim) şi patru membri neexecutivi - Liviu Voinea, Gheorghe Ionescu, Emilian Badică şi Ionuţ Popescu.

×
Subiecte în articol: observator