x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie IVG - Impozitul la plic, in linie dreapta

IVG - Impozitul la plic, in linie dreapta

21 Apr 2005   •   00:00

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a terminat de transmis prin posta plicurile cu declaratiile de venit pentru circa 2,8 milioane de persoane fizice.

  • de DANIELA IVAN
  • Persoanele care nu primesc acest plic pana la data de 25 aprilie 2005 sunt rugate sa solicite formularele de declaratii de venit de la unitatile fiscale sau pot sa le listeze de la http://anaf.mfinante.ro.

    CONTRIBUABILI. Cetatenii care au obtinut venituri din mai mult de doua surse au obligatia sa retransmita declaratiile de venit prin posta, pana la 15 mai. Este vorba despre salariatii care au avut in 2004 mai multe locuri de munca, au realizat venituri din activitati independente (notari, avocati, taximetristi, inventatori, scriitori, compozitori etc.) sau au obtinut bani din inchirieri.

    PROCEDURA. Contribuabilii sunt rugati ca, dupa completarea formularelor de declaratii de venit, sa le introduca in plicul primit si sa le depuna la oficiul postal cel mai apropiat, pana cel tarziu la 15 mai, de unde vor primi o recipisa drept dovada. La declaratia de venit global trebuie anexate copiile declaratiilor speciale si ale fiselor fiscale luate de la angajatori, precum si documentele justificative, in functie de categoria deducerilor sau facilitatilor fiscale solicitate.

    ×
    Subiecte în articol: economic